s.c. ADERAMED s.r.l.

GARANTIE, CALITATE, SERIOZITATE !!!


deratizare, dezinsectie, dezinfectie

Deratizare, dezinsectie, dezinfectie Aderamed Oradea

Deratizare, dezinsectie, dezinfectie Aderamed Oradea

MEREU COPIAT, NICIODATA DE EGALAT!


Deratizare, dezinsectie, dezinfectie Aderamed Oradea Deratizare, dezinsectie, dezinfectie Aderamed Oradea Deratizare, dezinsectie, dezinfectie Aderamed Oradea Deratizare, dezinsectie, dezinfectie Aderamed Oradea
Deratizare, dezinsectie, dezinfectie Aderamed Oradea

REUSIM IMPREUNA !!!

Deratizare-DDD.ro »

Deratizare Dezinfectie Dezinsectie

0745-262-923 / 0259-256-782

DEZINSECTII SI DERATIZARI LA PRIMARII, COMUNE (LOCALITATI)

dezinfectii

Doriti sa scapati ieftin, eficient si prompt de "musafirii" nedoriti si pagubitori printr-o deratizare, dezinsectie, sau dezinfectie completa?

Deratizare, dezinsectie, dezinfectie Aderamed Oradea Deratizare, dezinsectie, dezinfectie Aderamed Oradea

Apelati cu incredere la serviciile firmei noastre, S.C. ADERAMED S.R.L. , care executa lucrari de

deratizare, dezinsectie si dezinfectie

 a spatiilor infestate urmarind un program de profilaxie sanitaro-umana, pana la disparitia totala a factorilor si a daunatorilor din spatiile domneavoastra.

PRETURI MICI SI NEGOCIABILE PENTRU PRIMARII, COMUNE, SATE, SCOLI, GRADINITE, INSTITUTII DE STAT, ASOCIATII DE LOCATARI, ETC.


dezinfectii

Lucrarile de

deratizare, dezinsectie, dezinfectie

 se efectueaza atat in spatii inchise cat si in spatii deschise, urmarindu-se combaterea pana la disparitia de pe suprafetele tratate si a imprejurimilor acestora prin deratizare, dezinsectie si dezinfectie a rozatoarelor precum si a tuturor speciilor de insecte taratoare si zburatoare, purtatoare a microbilor si a bolilor infecto-contagioase (transmisibile) atat la om cat si la animale.

deratizari dezinsectii

Astfel actiunile de deratizare, dezinfectie si dezinsectie se efectueaza atat la persoanele fizice (apartamente si gospodarii individuale), cat si la asociatiile de proprietari, in condomeniul acestora (beciuri, casa scarilor, poduri, spatii verzi, canalizari, etc.).

De asemenea prestam servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie si la firme si institutii publice: birouri, banci, hoteluri, restaurante, pensiuni, baruri, brutarii, spitale, gradinite, scoli, domenii publice (orase, comune, sate, parcuri, piete, faleze etc.) si la institutii de stat (armata, MAPN, MAI, companii de stat).

S.C. ADERAMED S.R.L. detine o vasta experienta in combaterea daunatoarelor de orice tip prin deratizare, dezinsectie si dezinfectie. Experienta de 14 ani fiind dobandita din numeroase lucrari de deratizare, dezinsectie si dezinfectie efectuate atat in judetul Bihor - localitatile Oradea, Salonta, Marghita, Beius, Stei, Suncuius, Valea lui Mihai, Baile Felix, Baile 1 Mai, Gepiu, Sanmartin, etc.; precum si in numeroase orase si localitati ale tarii apartinand judetelor: Arad, Brasov, Hunedoara, Cluj, Maramures, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Tulcea etc. Suntem prezenti pentru deratizare, dezinsectie sau dezinfectie oriunde aveti nevoie de noi.

Deratizare, dezinsectie, dezinfectie Aderamed Oradea Deratizare, dezinsectie, dezinfectie Aderamed Oradea

In vederea obtinerii unor rezultate optime personalul calificat al Sc. Aderamed Srl. executa deratizare, dezinsectie si dezinfectie NUMAI cu solutii din import aprobate si omologate de Ministerul Sanatatii si Familiei care satisfac cele mai exigente norme protective si siguranta alimentara, cerinte impuse de Uniunea Europeana si care nu pun in pericol viata oamenilor si animalelor prin folosirea in deratizare, dezinsectie si dezinfectie.

  • Comercializam insecticide si raticide( prin comanda telefonica ).

  • Comercializam aparate cu ultrasunete foarte bune pentru deratizare pentru indepartarea soarecilor, sobolanilor, jderilor, cartitelor, porumbeilor, etc.

Deratizare, dezinsectie, dezinfectie Aderamed Oradea Deratizare, dezinsectie, dezinfectie Aderamed Oradea

Va putem consilia si ajuta cu sfaturi in combaterea daunatoarelor de orice fel. Este suficient un simplu telefon sau comanda online din partea dumneavoastra, indiferent de localitate, si va vom raspunde prompt si eficient la solicitari, garantandu-va totodata eficienta lucrarilor de deratizare, dezinsectie si dezinfectie. Asteptam telefoanele sau comenzile dumneavoastra.

Deratizare, dezinsectie, dezinfectie Aderamed Oradea Deratizare, dezinsectie, dezinfectie Aderamed Oradea

  • Comercializam consumabile pentru CURATENIE si industria hoteliera dezinfectanti, detergenti antimicrobieni, sapun lichid cu dezinfectanti, aerosoli, prosoape de hartie, hartii industriale, etc.

Toate drepturile rezervate Sc. Aderamed Srl. ©

Vremea pisicilor a trecut.
Incercati ceva mai eficient!
Deratizare - Dezinsectie
Dezinfectie - Aderamed