Dezinfectie

dezinfectie

DEZINFECTIE NON-STOP IN ORADEA

Ce este

DEZINFECTIA?


Actiunea de

dezinfectii

 este procesul prin care sunt distruse cele mai multe sau toate microorganismele patogene (in proportie de 99, 99%). Procesul de Dezinfectie se aplica in cazurile in care curatenia nu elimina riscurile de raspandire a infectiei, iar sterilizarea nu este necesara.

In orice activitate de dezinfectie trebuie sa se aplice masurile de protectie a muncii pentru a preveni accidentele si intoxicatiile.

Procesul de dezinfectie are un rol foarte important, intrucat germenii patogeni constituie un permanent focar de boli infectioase si parazitare atat la om cat si la animale, fiind necesare masuri de prevenire si combatere prin masuri de dezinfectie cat mai eficiente.

Germenii patogeni sunt eradicati prin procesul de DEZINFECTIE, o metoda de decontaminare efectuata in scopul prevenirii si combaterii infectiilor si a bolilor transmisibile.

Procedeu:

Operatiunea de dezinfectie se executa prin pulverizarea substantelor cu rol in combaterea germenilor patogeni, la nivelul suprafetelor infestate.

dezinfectie oradea dezinfectie oradea

Dezinfectia este de doua feluri:

  • dezinfectia profilactica (preventiva), avand drept ca scop distrugerea eventualilor germeni patogeni sau conditionat patogeni, care in mod normal constituie focarul local si se dezvolta, influentand negativ starea de sanatate a oamenilor si animalelor.
  • dezinfectia terapeutica (de combatere), avand drept ca scop combaterea unor boli infectioase sau parazitare, din momentul inregistrarii primelor cazuri de boala si pana la lichidarea intregului focar.MATERIALE FOLOSITE:  Virkon, clorsept, pinamon, clorom

dezsinfectie clorura pinamon aderamed

Agentul de dezinfectie - dezinfectantul - Detergent a carui substanta activa (derivat de amoniu absolut nou) face parte din a-III-a generatie de quaternali cu o activitate bactericida nedepasita de nici un alt produs pe baza de amoniu, existent pe piata la ora actuala.

Puternica activitate bactericida, virucida (HIV si Hepatita B) si fungicida.


Caracteristici:
DDAC (Didecyl Dimetil Amoniu Clorid) este un derivat de amoniu absolut nou. Apartine celei de-a treia generatie a familiei de quaternali, care prezinta caracteristici neobisnuite si extrem de interesante, fiind foarte bun pentru dezinfectie.

Testele bacteriologice au demonstrat faptul ca acest ingredient activ are o exceptionala activitate bactericida, nedepasita de nici un alt produs pe baza de derivati de amoniu existent pe piata de la ora actuala pentru dezinsectie.

Activitatea biologica a produsului COLSEPT impotriva bacteriilor de tip gram-negative, fungi, algae, virusi etc.

COLSEPT este compatibil cu toti agentii cationici si non-ionogenici.
Pe de alta parte, orice combinatie cu produse anionice, cum ar fi sapunuri , trebuie prevenita.

dezinfectare colsept aderamed

Recomandat pentru folosirea în:

  • case
  • sali sportive
  • dezinfectie si curatare a podelelor, peretilor sau a instrumentelor medicale
  • spitale
  • industrii alimentare
  • Avizat de Ministerul Sanatatii
  • in conformitate cu normele Uniunii Europene


Compozitie:
Clorura de benzalconiu: 5%
Esenta de lamaie: 2%


Caracteristici:
Clorura de benzalconiu este fondatorul familiei de saruri cuaternare de amoniu, si este compus dintr-un amestec de Alchil-dimetil-benzil-amoniu-clorura care se prezinta sub forma unei pulberi galbuie solubila in apa.

Avand in vedere ca este un agent tensioactiv cationic, clorura de benzalconiu are si o buna actiune de curatare; caracteristica de tensio-ridicator faciliteaza penetrarea in spatiile capilare, unde apa nu ar putea ajunge, pentru a exercita complet actiunea de dezinfectie.

Clorura de benzalconiu are in dezinfectie o actiune biocida ridicata asupra bacteriilor gram pozitive si o actiune mai scazuta asupra bacteriilor gram negative, a ciupercilor, a algelor si virusilor.


Utilizare :
PINAMON, �este recomandat pentru dezinfectie in spitale, policlinici, ambulatorii medicale, hoteluri, localuri publice, a blocurilor de apartamente, a fabricilor, magazinelor, etc.

Pentru dezinfectie si curatare a suprafetelor dure, a pardoselilor, a peretilor, diferitelor echipamente.

dezsinfectie clorura pinamon aderamed

Vremea pisicilor a trecut.
Incercati ceva mai eficient!
Deratizare - Dezinsectie
Dezinfectie - Aderamed